Most akkor mit csináljak? (bőv. Lent)
Felvettek a suliba, ahová menni szeretnék tovább(középiskola).. eztökjóó. :D Csak az a helyzet, h a tanárok bunkóznak, mert azt mondják, h; jó, h a félévid jó lett, de beiratkozásnál, mikor viszed majd a bizidet, akkor azt mondják, h hoppá, 4,4 helyett kerek 4es az átlagod(ez csak 1 pl.) ezért eltanácsolnak, h ilyen jegyekkel nem vasznek fel... Mert már nem tanulok annyit mint 1. félévbe, ezért nem vesznek fel, vagy mi? Vagy csak azért mondják h tanuljunk? Nem tudom h ez igaz-e és nem tudom h mit csináljak, kellene-e tanulnom.. nem nagyon akarok, de suliért kéne, ha muszály.. :):$
Köszii.

Nem nézik az évvégét,de lehet,hogy kell vinni a bizonyítványodat,hiszen azért abban van a tantestületi döntés(tehát olvasható benne,hogy áttengedtek 9.évfolyamba,vagy középiskolába.Ez a bejegyzés minden bizonyítvány oldalának végén rajta van.Szerintem csupán csak ezért kellhet:D:D vagy lehet,hogy nem is írják,hogy be kell vinni xĐ nemtooom.
Amúgy én megírom a leckét,meg dolgozatokra még tanulok,hogy azért akkorát ne rontsak,csak módjával.Merthát azért tőlem ellehet várni a 3-ast meg a 4est,és 2esnek nem kéne h szerepeljen a bizonyítványba,az rám nézve szégyen lenne...:P
de ha nem lesz másnap dolgozat,akk nem tanulok:p
Köszi a válaszokat..:)
Am nekem is csak két 3-as volt a bizimbe.. :D és 9 5-ös meg 4 4-es ;)
Én is ezt csináálom. Csak én dolgozatokra se tanulok..:D Hnap írunk német pirosjegyest.. szavakat néztem át :):D
Jah, és nálunk van évvégi vizsga... 2 magyar(irod. szóbeli), töri, matek, angol v német, + egy választott... :S:@
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!