Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor mit csináljak?...

Most akkor mit csináljak? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Felvettek a suliba, ahová menni szeretnék tovább(középiskola).. eztökjóó. :D Csak az a helyzet, h a tanárok bunkóznak, mert azt mondják, h; jó, h a félévid jó lett, de beiratkozásnál, mikor viszed majd a bizidet, akkor azt mondják, h hoppá, 4,4 helyett kerek 4es az átlagod(ez csak 1 pl.) ezért eltanácsolnak, h ilyen jegyekkel nem vasznek fel... Mert már nem tanulok annyit mint 1. félévbe, ezért nem vesznek fel, vagy mi? Vagy csak azért mondják h tanuljunk? Nem tudom h ez igaz-e és nem tudom h mit csináljak, kellene-e tanulnom.. nem nagyon akarok, de suliért kéne, ha muszály.. :):$

Köszii.

2010. ápr. 25. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nézik az évvégidet :) a tanárok azért mondják azt hogy fogják nézni, hogy tudjanak tanítani képzeld el milyen lenne az osztály ahol senki nem tanul és szarik bele mindenbe mert már felvették
2010. ápr. 25. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Kamu... Mostanába örülnek az iskolák hogy egyáltalán van gyerek.. Nem nézik az évvégét.
2010. ápr. 25. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem nézik az évvégét,de lehet,hogy kell vinni a bizonyítványodat,hiszen azért abban van a tantestületi döntés(tehát olvasható benne,hogy áttengedtek 9.évfolyamba,vagy középiskolába.Ez a bejegyzés minden bizonyítvány oldalának végén rajta van.Szerintem csupán csak ezért kellhet:D:D vagy lehet,hogy nem is írják,hogy be kell vinni xĐ nemtooom.

Amúgy én megírom a leckét,meg dolgozatokra még tanulok,hogy azért akkorát ne rontsak,csak módjával.Merthát azért tőlem ellehet várni a 3-ast meg a 4est,és 2esnek nem kéne h szerepeljen a bizonyítványba,az rám nézve szégyen lenne...:P

de ha nem lesz másnap dolgozat,akk nem tanulok:p

2010. ápr. 25. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..:)

Am nekem is csak két 3-as volt a bizimbe.. :D és 9 5-ös meg 4 4-es ;)

Én is ezt csináálom. Csak én dolgozatokra se tanulok..:D Hnap írunk német pirosjegyest.. szavakat néztem át :):D

Jah, és nálunk van évvégi vizsga... 2 magyar(irod. szóbeli), töri, matek, angol v német, + egy választott... :S:@

2010. ápr. 25. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!