Mennyire van értelme így elkezdeni jogsizni?
Pénz megvan hozzá, autóm nincs csak a családi, de az is alig van használva(8 ev alatt 45000 km)es nem engednek annyira szüleim hogy vezessek meg akkor sem ha állnám a levezetett benzin költséget.
Es sokan azt mondjak hogy kezdő jogsisnak sokat kell vezetnie hogy beletanuljon es rutint szerezzen.
Mennyi idős vagy? Én mindenképp kikötöttem magamnak, hogy gimi közepéig be kell fejeznem a jogsit, és nagyon jól tettem. Egy csomó osztálytársam most csinálja érettségi előtt, szenvednek vele a sok tanulás mellett. Az egyetemig halogatni szerintem szintén nem szerencsés, mert egy átlag egyetemista nem engedheti meg magának a saját kocsit, valamint sokkal jobban kijön a tömegközlekedéssel.
Szerintem ha van most rá lehetőséged, csináld meg. Igen, valóban fontos, hogy kezdő jogsis rendszeresen tudjon gyakorolni, de ez később is így lesz. Valamint ezt megteheted a szüleiddel is. Szóval pl ha közösen mentek vásárolni, rokonokhoz, nyaralni, stb, egyszerűen te vezetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!