Akrobatikus rock and roll? Valaki tud segíteni?
14 éves leszek januárban. 9 éves koromban rockyztam egy évig, de abbahagytam, mert nem volt rá időm és kedvem se nagyon. Most viszont szeretném újra elkezdeni, mert hiányzik, ez az a mozgásfajta ami tetszik és közel áll hozzám.
Akkoriban volt az iskolámban és azért jártam.
Most viszont nem tudom hol rockyzzak, az egyesületeknél elég nehéz lenne, mert 14 évesen kezdő szinten vagyok hiszen csak egy évet jártam. Akik ennyi idősek és oda járnak azok meg màr országos bajnokok meg profik (pl osztálytársam), a kicsikkel meg nem akarok táncolni és hülyén is nézne ki. Aztán nem akarok minden hétvégén versenyekre járni és naponta edzésekre járni. Tudom, hogy a legtöbb egyesületben ez van, tapasztalat.
Hol van Budapesten olyan hely, ahol lehet akrobatikus rock and rollra járni, nem egyesület, és 14 évesen is mehetek? Leginkább a csoportos felállás tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!