Mikor küldik ki a regisztrációs levelet az Oktatási Hivatalból?
Figyelt kérdés
A felvi.hu-n jelentkeztem, viszont azt választottam, hogy az eljárási díjat postai csekken fizetem be. Úgy írták, hogy ebben az esetben majd akkor kell fizetni, ha megjön a regisztrációs levél, és abban lesz egy csekk hozzá. Azt is írták, hogy áprilisban fog megérkezni. De mindjárt vége a hónapnak és még semmit nem kaptam. Ti megkaptátok már a levelet?2010. ápr. 25. 13:10
1/3 Nemo kapitány (V.A.) 

válasza:

A fiam a héten kapta meg, hogy hová kell mennie emelt érettségire (mi is felv.hu-n intézzük), a fizetést már letudtuk neten.
2/3 anonim 

válasza:

Én sem kaptam még meg.Elvileg május közepéig kell megérkeznie,de már én is ideges vagyok,hogy mi van már:-)
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Nagyon nem vagyok képben, mert már egyetmre járok egy éve, csak jelentkeztem mégegy szakra, így nincsenek "többiek", akiket tudnék kérdezgetni.
2010. ápr. 25. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!