Érettségi Oktatási Hivatalban?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem, de az idei felvételihez új tantárgyat kérnek (fizika).
A régi iskolámba nem akartam menni bizonyos okokból kifolyólag, úgyhogy az Oktatási Hivatal vizsgabizottságánál fogok érettségizni.
Van valakinek bármilyen tapasztalata evvel kapcsolatban? Más tantárgy is érdekel.
2010. ápr. 25. 03:40
1/2 anonim 

válasza:

én is központilag jelentkeztem érettségire magyar meg töri ismétlőre, és én budapesten fogok egy szki-ban érettségizni(vidéki vagyok), sztem már neked is elküldték, hogy hol fogsz, mert nyugi nem az oktatási hivatalban:d remélem normálisan fognak javítani
2/2 anonim 

válasza:

Én tavaly októberben ismételtem az emelt törit az OH-nál, és végülis nem bántam meg. Ha jól tudom azok a tanárok fognak vizsgáztatni, akik abban a suliban tanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!