Emelt töri hány ponttól kettes?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam rá igazán jól felkészülni bizonyos okok miatt...2010. ápr. 24. 17:37
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem ne a kettesre hajts. Egyrészt gondolom azért jelentkeztél emelt törire, mert jól megy és érdekel.
Vagyis négyesre simán, ötösre meg könnyen meg lehet írni kis fanatizmussal nulla tanulással.
Amúgy min. 30 pont, de min. 10-10% kell mindkét vizsgarészből.
2/3 anonim 

válasza:

Nem tudtál készülni 4 év alatt?Mert ha már vki emeltet tesz azt azért teszi, mert pl a 4 év során már úgy tudja az anyagot meg stb...Vagy te h gondoltad h egy év alatt vhogy megpróbálsz vmit tenni?:)Vagy h készültél?:)
Nem bántásképp mondom, csak szomorú látni h ilyen kérdést tettél ki..:S
3/3 A kérdező kommentje:
5ös voltam belőle mindig meg érdekel is, csak sajnos most az utóbbi időben "összejöttek a dolgaim", és minden volt csak töri tanulás nem:S
2010. ápr. 24. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!