Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért fog ki az összes tanár?

Miért fog ki az összes tanár?

Figyelt kérdés
Szinte mindegyik folyton engem figyelget, az én feladatomat nézi, engem szólítgat folyton. Jó néha nem figyelek órán de mindenért rám szól például ha nem úgy ülök vagy kinézek az ablakon. Nagyon idegesít főleg a matek, tesi és angoltanár. Semmi rosszat nem csináltam velük. Annyira unom az életkedvemet is elveszik... Utána csodálkoznak ha rossz kedvem van az órájukon. Mit csináljak? Még nem is tudok hátul ülni mindenhol előre ültetnek nehogy véletlenül el tudjon terelődni a figyelmem egy pillanatra. Senki mással nem csinálják ezt de kötve hiszem hogy más nem kalandozik el vagy nem csinálja meg időben a feladatot.

2016. szept. 30. 16:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja 10.-es gimis vagyok. És lány.
2016. szept. 30. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Fizikán nem?
2016. szept. 30. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk fizika órán volt ez - még dolgozatírás közben is

a tancsi állandóan nézte a papírunkat, hogy mit írunk

2016. szept. 30. 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:
ott nekem nincs ilyen probléma
2016. szept. 30. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:
de tudok vele valamit csinálni? teljesen kikészít..
2016. szept. 30. 16:44
 6/7 anonim válasza:

Bizonyíts nekik a jobb jegyeiddel.

A többiek többiek te meg te vagy.Suliidőben válogasd meg kikkel vagy.Ne húzdd ki a gyufát a tanárnál,úgyis te húzod a rövidebbet.A telefon mindig a táskádban legyen.Most amúgy rám is pikkel a matektanár,nem értem és fel van háborodva hogy hát az lehetetlen...Tudod,vénségükre...

13/L

2016. szept. 30. 16:48
 7/7 anonim válasza:
Nem az osztálytársam vagy?:D
2016. okt. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!