Napi hány ora tanulással tanulható meg kb 80-100 tétel 2-3- hé t alatt?
Ez függ a tételek tanulhatóságától, a képességeidtől, az elszántságodtól és persze a tételek hosszától is.
lehet én vagyok b.alfasz, de hogy megmaradjon rendesen nekem egy nap maximum 2-3 tétel fér bele.
Attol fugg milyen hosszuak a tetelek, de ez egyszeru matek:
ha 21 napra, tehat 3 hetre szamolsz, es 100 tetelt veszel alapul, akkor napi 5 orat kell ugy tanulnod, hogy kb minden tetelre 1 ora jut.. De tekintve a nagy mennyiseget, mire a vegere ersz teljesen elfelejted az elejet...Szoval javasolnam a napi 8 orat, mondjuk 2 orankent 20 perces szunetekkel. 8 kor kezded, delben egy ora szunet, es folytatod tovabb.
Tapasztalatbol mondom, az elejen ezt tok jo igy elgondolni, de a vege az lesz, hogy kapkodni fogsz es az utolso napokra jon a neheze, mikor a beled kilog.. Szoval ha meg ennyi idod van, akkor tenyleg oszd be okosan es sikerulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!