Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyűrűs könyv? Az meg mi?

Gyűrűs könyv? Az meg mi?

Figyelt kérdés
Gyűrűs könyvbe gyűrűs betét? Tudom hogy hülyén hangzik de nem tudom hogy ezek mik? Most kerültem gimnáziumba és egy ilyet be kell szerezdi de valyon mire jó? Vagy mi ez? Bocsi a hülye kérdésért de ezt sajnos nem tudom micsoda :) 14/L

#iskola #gimnázium #Gyűrűs könyv #gyűrűs betét #irat rendezés
2016. szept. 23. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Írd be a google-ba h gyűrűskönyv és nézd meg a képeket, könyebb így, mint leírnom, hogy mi az.
2016. szept. 23. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy olyan dosszié, amely szétnyitható, a közepén szintén szétnyitható gyűrűk vannak, és abba lehet beletenni a lapokat.

Több méretben lehet kapni a papírkereskedésekben.

2016. szept. 23. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
2016. szept. 23. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm gondolom ebbe ilyen A4es papir tartoba azt a "bugyi" cuccot is be lehet akkor rakni ???
2016. szept. 23. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy olyan tárgy, ami a „vajon” szó megfelelő helyesírására sarkall...
2016. szept. 24. 00:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem kertem kommentet hogy javitsd ki az irasom. Majd ha rakerdezek h vajon h irjak akkor kommentelj es csillogtasd meg a helyes irasod koszi puszi.
2016. szept. 24. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!