Melyik gimnáziumot ajánlanátok szombathelyen?
Figyelt kérdés
most állok továbbtanulás előtt, erős suliban 4.6 lett az átlagom 7. év végén.ebből matek, nyelvtan, német, infó ötös (és még pár más is mint a technika, rajz, ének, de ezek felvételinél nem kellenek ugye) a töri és a természetismeret (biosz, kémia, fizika, föci) négyes.
eddig a szakközépeken gondolkoztam, de most valahogy a gimiken gondolkozok, hiszen kb. ugyan ott vagyok vele.
ti melyiket tudjátok ajánlani?
akinek valamelyikről tapasztalata van az kérlek privibe írja meg :D
én ezeket nézegetem:
-Nagy Lajos
-Premontrei
a kanizsaival az a gondom hogy nincs olyan tagozat ami jó lenne, ugyanis én inkább általános tagozatra mennék, ott pedig csak nyelv és töri van :/
aki tud valami jót az kérlek sos írjon :D köszi
2016. szept. 18. 14:34
1/3 anonim válasza:
PREMOBA NE MENJ! Túl okos vagy oda :D Az NLG-be szerintem jó helyed lenne!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. még várok kommenteket ;)
2016. szept. 25. 16:05
3/3 anonim válasza:
Gyere az Nlg-be,nagyon jo ,kozosseg is nagyon jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!