Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van 100 tételem és három...

Van 100 tételem és három hetem? Van esélyem rá hogy mindet megtudjam tanulni?

Figyelt kérdés
ki vettem most három hét szabit és gondoltam neki állok és megtanulom a kb 100 tételt 4-5 oldalas. elég a három hét?
2010. ápr. 23. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Beosztod a tételeket. Egy nap átveszel 5 tételt, és a végén még egy kicsit átolvasod. Ha 10 tételt veszel át egy nap, akkor még egyszer körbe tudsz velük menni, úgy talán jobb. Megoldható.
2010. ápr. 23. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
lol:D 500 oldal 3 hét alatt nem sok : ) egy jobb egyetemista 2-3 nap alatt megtanulja:P
2010. ápr. 23. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha én két nap alatt meg tudtam tanulni 120 tételt... :)

És azóta én is egyetemre járok.

2010. ápr. 23. 15:47
 4/4 P.Vik válasza:
amikor még érettségire készültem nem értettem azt az egyetemista poént hogy a koleszba bevisz egy 1000 oldalas könyvet az egyik diák és amikor a többiek meglátják kétségbeesve rohangálnak, hogy holnap ZHXDXDXDXDXDmár nagyon értemXD...100 tétel az lófütty:D:D:D...simán megcsinálod, még ugy is, hogy közbe mással is foglalkozol...sok sikert az érettségin!röhögve meg lesz...emlékszem mi matekon szöllöcukorral dobáloztunkXD
2010. ápr. 23. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!