Van 100 tételem és három hetem? Van esélyem rá hogy mindet megtudjam tanulni?
Figyelt kérdés
ki vettem most három hét szabit és gondoltam neki állok és megtanulom a kb 100 tételt 4-5 oldalas. elég a három hét?2010. ápr. 23. 12:51
1/4 anonim válasza:
Beosztod a tételeket. Egy nap átveszel 5 tételt, és a végén még egy kicsit átolvasod. Ha 10 tételt veszel át egy nap, akkor még egyszer körbe tudsz velük menni, úgy talán jobb. Megoldható.
2/4 anonim válasza:
lol:D 500 oldal 3 hét alatt nem sok : ) egy jobb egyetemista 2-3 nap alatt megtanulja:P
3/4 anonim válasza:
Hát, ha én két nap alatt meg tudtam tanulni 120 tételt... :)
És azóta én is egyetemre járok.
4/4 P.Vik válasza:
amikor még érettségire készültem nem értettem azt az egyetemista poént hogy a koleszba bevisz egy 1000 oldalas könyvet az egyik diák és amikor a többiek meglátják kétségbeesve rohangálnak, hogy holnap ZHXDXDXDXDXDmár nagyon értemXD...100 tétel az lófütty:D:D:D...simán megcsinálod, még ugy is, hogy közbe mással is foglalkozol...sok sikert az érettségin!röhögve meg lesz...emlékszem mi matekon szöllöcukorral dobáloztunkXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!