Ha szombaton meg vasárnap nincs posta, akkor miért hétfő a határidő, és miért nem szerda vagy kedd? (felvételivel kapcs. )
Azt hiszem,legalábbis úgy gondolom,hogy szombaton meg vasárnap nincs posta.Tehát holnap megkell,hogy kapjam a levelet,mertha hnap nem kapom meg,akkor szombaton sem és vasárnap sem,és akkor hétfőn sem,mert ha mondjuk hnap elküldik,akkor még utána 2-3 napon belül megérkezik a helyi postához...de épp itt a gond!Hogyan érkezik meg a levél a helyi postához,ha holnap küldenék esetleg a középiskolából,de viszont szombat+vasárnap ott is szünet lenne..és így akkor pont hétfőn nem kaphatom meg a levelet,maximum kedden,nem?
Annyira megakarom már kapni azta levelet...
CSAK EGYETLEN LEVÉLRŐL VAN SZÓ,MIÉRT OLYAN NAGY KÉRÉS EZ???VAGY ELUTASÍTANAK,VAGY FELVESZNEK...
ÉS A HONLAPJUKRA MEG SEMMI NINCS KIIRVA:@ egyik középiskoláéra se,amit én megjelöltem...pff..:@-_-"
A holnap feladott levelet hétfőn kapod meg (nagy eséllyel).
De amúgy a határidők rendszerint postázási határidőket jelentenek. Tehát a középsuli nem lesz késedelemben akkor sem, ha hétfőn adja fel.
És jellemzően azért hétfők a határidők, hogy hétvégén az ember tudjon rajta dolgozni :P (Legalábbis pályázatoknál :P)
AZÉRT NAGY ESÉLYE VAN,HOGY HOLNAP MEGKAPOM A LEVELET?
MERT NEM TUDOM BIZTOSRA,HOGY HNAP KÜLDIK EL..TEHÁT AKÁRMIKOR MEGKAPHATOM...HNAP IS MEG HÉTFŐN IS..:P
szuszá :P
felvettek végülis oda,amit vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!