Otthagyjam az egyetemet?
Az a baj, hogy levelezon csibalom munka mellett. Most kezdtem, kaptam anyagokat de nagyon brutal mennyiseget es tele van olyan dolgokkal amiket nem ertek.
3 hete gorcsolok es rosszul vagyok, nem tudok enni, nyugtatot is szedek, nem tudom van-e igy ertelme az egesznek, nem szeretnem tonkretenni magam.
Jo dologhoz vezetne ez igaz, de nem tudom, hogy kepes vagyok-e ra. Mar most az elejen ugy erzem, hogy ez nekem nagyon sok, mi lesz ha komolyabbra fordul a dolog es masodik, harmadik felevtol vegkepp nem birnam.
Ettol tartok igazan... :(
Biologia szakra jarok. Nagyon neheznek erzem. Oktoberi vizsgara kaptam anyagot par allatrol, kulso belso tulajdonsagok, a szoveg fele latin, nekialltam tanulni es orankent kb 1 oldalt haladtam a sok forditas miatt. Nem is ragadnakmeg a kifejezesek...
Raadasul ez az egyetem eleje. Mi lesz itt fel-egy ev mulva... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!