Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Közeledik az érettségi. Csak...

Közeledik az érettségi. Csak én kezdek el most parázni?

Figyelt kérdés
angolból semmit nem tudok, matekból mindig épp hogy csak átrugdaltak, fogalmazni nem tudok.... ááááá
2010. ápr. 22. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Én atörivel vagyok így:D alapból humán vagyok nade töriből egy büdös szót sem :DD Vettem egy könyvet amiben vázlatszerűen benne van minden, nohát a kötőszavak értem is... :DD Nef*ss, átmegyünk valahogy (:
2010. ápr. 22. 19:27
 2/10 A kérdező kommentje:
legyen igazad ;) :D
2010. ápr. 22. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha mégse, akkor majd elgközelebb. :D
2010. ápr. 22. 19:31
 4/10 A kérdező kommentje:
na igen,egyszer biztos sikerül majd :D bár jó lenne, ha első nekifutásra sikerülne...
2010. ápr. 22. 19:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Most még azt hiszed nagy cucc, pedig nem az. Ha a 4 év alatt valamit hajlandó voltál csinálni, a hülye is átmegy. Ismételj, csináld a régebbi feladatsorokat és semmiség lesz az egész.
2010. ápr. 22. 19:39
 6/10 anonim válasza:
Nem kell félni, könnyű! Érettségin a logika és az odafigyelés számít, meg persze tudj írni-olvasni és tuti átmész.
2010. ápr. 22. 19:44
 7/10 A kérdező kommentje:
remélem mindenkinek igaza lesz!
2010. ápr. 22. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is félek,ha ez megnyugtat :-)

Főleg a matektól,de a némettől is,mert rossz lett a próbaérettségim.Illetve 4-es lett,csak nem túl jó %-kal..

De a matektól parázom,viszont annyit tudunk tenni az ügy érdekében,hogy átgyakoroljuk az eddigi érettségi feladatokat.

Hidd el,ez azért jó taktika,mert általában előkerülnek a korábbi feladattípusok. Pl: eddig szinte mindig kértek mértani és számtani közepek kiszámolását.

Függvények,egyszerűbb kombinatorika.

Töriből én nem nagyon ismételek,illetve külön nem ülök le és olvasom át (legalábbis eddig nem tettem).

Ott lesznek a források,az atlasz és csak összeszedsz valamit :-)

Esszéknél sem kell sokat írni (főleg a rövid,az egy vicc)

Magyarból meg lehetőleg az érvelést válaszd,az általában jól szokott sikerülni.

Szövegértésnél figyelni kell és ennyi.

Nekem a biosz a választott tárgyam,na attól féééélek nagyon :-DD

Bocs,ha hosszú lett,de kikívánkozott :-D

Tanulj! :D

2010. ápr. 23. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem az odafigyelés a legfontosabb. ha az nincs, akkor hiába tanultál.szóval rágj át mindent többször. a kérdést+feladatot is.
2010. ápr. 23. 19:44
 10/10 A kérdező kommentje:

igen, ez megnyugtat kicsit, hogy nem csak én parázok :D

bár a környezetemben is mindenki parázik, de jó tudni, hogy nem csak mi vagyunk félősek :D

2010. ápr. 23. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!