Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tanfolyamokon tudnák...

Milyen tanfolyamokon tudnák huszonéves nőkkel kapcsolatot teremteni?

Figyelt kérdés
Én 32 ff vagyok és mivel kifogytam az ismerősi körökben lévő lehetőségekből valamilyen tánc,nyelv,jógához hasonló Lennék kíváncsi hol lenne a nagyobb esélyem ezeken kívül kívül még. Nem feltétlenül tanfolyam érdekel csak. Köszi
2016. szept. 12. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10.: 32 éves férfinak egy 27 - 29 éves nő felé udvarolni teljesen optimális.
2016. szept. 13. 20:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, egyébként 32 éves férfiként most a nálad kb. 5-6 évvel fiatalabb lányoknak érdemes udvarolni, 3 év múlva 35 évesen, pedig érdemes a nálad 3 évvel fiatalabb nőket is "célba venni" (erre van statisztika, egy minimumgörbét kell elképzelni, azaz van egy 30 körüli kor, ahol a férfiaknak a legkisebbek az esélyei, előtte és utána javulnak). Természetesen a szerelem kortól függetlenül működik, de az, hogy hova megy az ember ismerkedni, nagyjából behatárolja az ott tartózkodó emberek aktuális életkorát. Itt az elsődleges kérdés nem a hány éves, hanem a hol lehet vele találkozni?
2016. szept. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!