Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fekhívassam anyummal a középis...

Fekhívassam anyummal a középiskolát, vagy teljesen felesleges?

Figyelt kérdés

Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy felvesznek-e vagy sem.Az ideiglenes jegyzék szerint 13.vagyok,azt már azonban leszedték,mivel megvannak az egyeztetett eredmények.Csak azt ugye teljesen lusták felrakni,nem úgy,mint a képeket!A képeket persze felrakják,amin a Schobert Norbi és drága felesége vannak,de a végleges felvételi jegyzéket,vagy vmi névsort véletlenül sem raknák ám fel..:@

Barátnőmmel mindig abba fogadtam eddig,már 2 napja,hogy megjön-e az értesítő levél,mert egy suliba megyünk,csak másik szakra megy ő is,meg én is.Ő mindkét nap azt mondta,hogy most megjön a levél..de persze nem:@

És az általános iskolában sem az oszt.főnököm se senki nem adott nekem oda semmilyen levelet,tehát nem jött meg.Ja és nekem jött meg először az a lap,hogy mikor írjuk a felvételit(mármint hány órakor),és hogy mit kell vinni..de most a legutolsó pillanatra fogják hagyni ezt is??Ch...

És ezért gondoltam rá,meg tegnap is mondtam anyámnak,hogyha hnap hazajön,akkor hívja fel az iskola igazgatóját,és kérdezze meg,hogy felvettek-e.Jó ötlet ez?Sok válaszban olvasom,hogy nem mondanak semmit,ez miért van?Miért ilyen nagy titok ez is??:S Nem nekem kéne megtudnom minnél hamarabb,hogy felvettek-e??

2010. ápr. 22. 14:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy másnak ez nem olyan sürgős mint nekem??És az adminisztrátort kell felhívni vagy az iskola igazgatóját célszerűbb?:S
2010. ápr. 22. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

de ha 13. vagy az ideiglenesen, akkor tuti felvettek, nem?? mert 1-2 ember még így is tuti kiesik előled, gyengébb suliban akár 4-5.

egyébként tudod milyen az igazgató? türelmes és jófej? mert akkor szerintem fölhívhatnátok. de ha mondjuk nagyon szigorú és az a fajta aki megjegyez és az első benyomását megtartja addig amíg el nem ballagasz, akkor inkább ne.

2010. ápr. 22. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a 13. vagy miért ne vennének fel:D? Nem hiszem hogy olyan iskolába jelentkeztél ahova csak 1gyereket vesznek felxd Még ha csak él osztály indul akkor is minimum 15öt szoktak felvenni. És biztos kiesnek még előled is páran..
2010. ápr. 22. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:
30at vesznek fel,de így sem tudom elhinni,hogy felvettek,amíg valaki a középiskolában dolgozó nem mondja,vagy a levél meg nem érkezik..mert én csak azt hiszem el,ha valamit hallok,bebizonyítottak és látom is!
2010. ápr. 22. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Tuti h felvesznek nyugi:) Egyik bnőm 230ból 120.lett az ideiglenesben,30at vesznek fel és felvették:D:D

Amugy a mi sulink is olyan h utolso pillanatokban rakják ki..xd Nálunk ma rakták ki nagy nehezen a végleges felvételi jegyzéket.. De engem is már idegesített,így anyut tnap megkértem h hívja fel a sulit és megmondták:) Mondták h már többen is kérdezték de szívesen megmondják.. és felvettek:D

Az értesítő leveleket tnap kezdték el küldözgetni,ami azt jelenti h pénteken elvileg már megkapom:) De nem vagy egyedül... nyugi... én is unom h a sulim oldalára minden kis szrt kiraknak,de a fontosabb dolgokat nem=(

De fellehet őket hívni,ha csak nem írta ki az iskola a honlapra h ne hivogassák őket a szülők ien ügybenxd (mert olvastam már iet:D)

A levél pedig max hétfőig;)

2010. ápr. 22. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:
FELVETTEK:D HÉTFŐN MEGJÖTT A LEVÉL!!!
2010. ápr. 29. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!