Mit tanuljak egyetemen hogy ilyen területen dolgozhassak?
pénzügy alap --> pénzügy mester
pénzügy alap--> vezetés és szervezés mester
gazd.men alap--> pénzügy mester
gazd. men. alap--> vezetés és szervezés mester
A célom hogy később majd valamilyen vezetői pozícióban helyezkedjek el/saját vállalatot alapítsak és közben tőzsdézni is megtanuljak.wq
"Allitom ma egy villamosmernoki vagy gepeszmernoki diplomaval, nyelvtudassal nagyobb eselyed van fonoknek lenni mint penzugyi diplomaval."
MIÉRT ennyire beszűkültek az emberek?
Mi ez a pénzügy VAGY mérnök? Értelmezhetetlen, hülyeség.
Miért ne lehetne valakinek mérnöki ÉS pénzügyi diplomája?
A listádból egyébként:
pénzügy alap --> pénzügy mester
a legjobb.
Vezszervet mérnököknek, infósoknak javasolnám. Gazdmen alapképzésnek én személy szerint nem látom értelmét, ha menedzser akarsz lenni. Közgázt mesterképzésen tanulj, kivéve néhány hardcore szakot, amik alapképzésen is ütősek: PSZ, Gazdelemző (vagy mi a neve...).
"Mi ez a pénzügy VAGY mérnök? Értelmezhetetlen, hülyeség."
Mert altalaban egyszerre ezt senki sem tanulja, es en meg nem talalkoztam olyan kozgizdaval aki utana mernoki diplomat szerzett volna.
Forditva termeszetesen gyakori, mernokok elvegzik aztan a kozgaz masoddiplomat, vagy valamifele MBA kepzest ha az eloremenetelhez ez szukseges.
I. éves pénzügy és számvitel hallgató vagyok és van vállalatgazdaságtan tárgyam. Ebben szó van a vállalkozások indításáról, struktúrájáról, céljairól, vállalatok stratégiáiról, a kiadások minimalizálásáról, jogi dolgokról... szóval van benne minden, ami szükséges egy startuphoz. Már ha ilyenekre gondoltál.
Mindenféleképpen pénzügy alapot ajánlok.
"I. éves pénzügy és számvitel hallgató vagyok és van vállalatgazdaságtan tárgyam. Ebben szó van a vállalkozások indításáról, struktúrájáról, céljairól, vállalatok stratégiáiról, a kiadások minimalizálásáról, jogi dolgokról... szóval van benne minden, ami szükséges egy startuphoz."
Igen, Corvinuson, BGF-en, de gyanítom az összes gazdasági karon minden szakon van vállalatgazdaságtan... sőt, kapaszkodj meg: MÉG A MÉRNÖKI SZAKOKON IS VAN EZ A TÁRGY. Önmagában tudod mire jó? Nulla. Pláne nem gólyaként kéne ezt mondanod. (Bakker, a héten kezdődött a félév, egy hete vagy egyetemen és már ajánlod? :DDDD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!