Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek elmenni az autós tanfoly...

Félek elmenni az autós tanfolyamra?

Figyelt kérdés

A faluban földúton szoktam vezetni autót,traktort és szeretem is csinálni. 17 vagyok már és a szüleim el akarnak küldeni megszerezni a jogsit. Ezzel csak 1 problémám van,kb 14-nek nézek ki és zavar,hogy ezt mindenhol meg is jegyzik.Nem gyerekes ruhákar hordok,csak alacsony ,vékony vagyok meg pici fejem van. Félek,hogy ha elmegyek ott is beszólnak,hogy minek egy 14 évesnek jogsi.Már a suliban is megkaptam,10.osztályban,hogy egy 12 éves mit keres itt. Szerintetek elmenjek és ne foglalkozzak a kritikákkal?

17/l

2016. szept. 7. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, hogy menj el! Majd akkor legyen nagy szájuk, ha te elsőre teszed le a jogsit, ők meg sokadszorra sem! Ez ne tartson vissza, kezdd el minél hamarabb :)
2016. szept. 7. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, az biztos, hogy ha alapjáraton is bunkó oktatót kapsz, akkor szem nem marad szárazon. De szerencsére bármikor lehet oktatót váltani (és kell is, ha szükséges), úgyhogy ezzel nem kell foglalkoznod. Vágj bele, mert a későbbiekben szükséged lesz rá, az árak pedig csak növekednek.
2016. szept. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!