Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet nem pontosan jó helyen...

Lehet nem pontosan jó helyen kérdezek. Óvónő szeretnék lenni mi -id kell ponotan?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok. Kérdezték többen is hogy hova merre szeretnénk tovább tanulni.Nekem csak annyi van hogy mindenképp valami ami a gyerekkel kapcsolatos. Eddig az óvónő van az első helyen. Érettségi után nehezek majd tovább szakosodni?Vagy ez hogy van? Nem találtam semmi olyan oldalt ahol ez le lenne írna. Csongrádon a Batsányi a kiszemelt a humán szak.Ugye ebben a suliban volt pedagógia szak -is mostmár nincs. És ha leérettségizek és utána kell mennem fő iskoláidra szakra? Vagy ez hogy megy?Remélem értitek mit szeretnél.

#óvónő #Batsányi #Tovább tanulság
2016. szept. 7. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyetemen tanulhatsz annak óvodapedagógus szakon.
2016. szept. 7. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Regi kerdes, de... elte-n van óvoképző kar
2018. febr. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!