Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mégis mit tegyek? Elegem...

Most mégis mit tegyek? Elegem van az egyetemből.

Figyelt kérdés

Most kezdődik a negyedik évem egyetemen de már nagyon unom. Úgy érzem nem tanultam semmit ezalatt az idő alatt. Át is mentem levelezőre hogy dolgozzak közben. Viszont most nem tudom, hogy csak megváltoztam, vagy mi történt velem. Régen nagyon vártam az egyetemet. De nem azt kaptam amit vártam, nem érzem magam hasznosnak. És jó egyetemre járok, közgazdász szakra.

Már egy cégnél se dolgoznék később szívesen amit régen terveztem. Inkább vállalkoznék. Mással is történt ilyen véleményváltozás egyetemi évei alatt?

2016. szept. 6. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el jót akarok.

Utólag vagyok én is okos 6 millával könnyebben.

Én most olyan tevékenységeken gondolkodok amihez nem kell cég, szóval adószámos magánszemélyként végezhető (lényegébe alkalmi munka vagy ingatlankiadás), plusz kiegészítésnek önkéntes munka, csak hogy valahol azért be legyek jelentve.

Ha nincs farzsebből 50 millád, akkor kb ennyi az amiben érdemes gondolkodni szerintem..

2016. szept. 6. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pályázni, és vissza nem térítendő pénzből vállalkozni, azért nem kár..
2016. szept. 6. 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

De egyébként, ha jó egyetemre jársz, és ráadásul közgazdász szakra, akkor hogy nem vagy ezekkel képbe?

Én csak egy "zöldséges" vagyok / voltam..

Nincs könyvelő ismerősöd?

Sörözzetek egyet mielőtt nekiszaladsz ennek szerintem.

2016. szept. 6. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!