Hol találom a diákhitel igényléshez szükséges nyomtatványokat?
Ez minden bizonnyal életképtelenül hangzik, de már a fejemet a falba verem. A diakhitel.hu-n írják a DH2 igénylésére:
"Rendkívül egyszerűen. A felsőoktatási intézmények elektronikus tanulmányi rendszerének felületén is (Neptun/ETR) igényeljen Diákhitelt."
Eltekintve az mondat értelmetlenségétől felmentem neptunba, de ott döglött diákhiteles linkek vannak, nem mentem velük semmire, nem vezettek sehova. Aztán írnak ilyet is:
"A szükséges adatlapokat a Diákhitel honlapjának online hitelügyintézési felületén a Diákhitel Direkten keresztül is ki lehet lehet tölteni..."
Többször is, szisztematikusan átmentem minden menüponton, de itt sem találtam azokat az adatlapokat. Szóval én szerencsétlenkedek ennyire vagy tényleg el vannak rejtve valami nagyon mély zugba? Tudja valaki, hogy hol találom ezeket az adatlapokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!