Diákigazolványomat csak 12-én tudom érvényesíteni matricával, azonban 5-én kezdődik az egyetem. Van valami megoldás?
Most kezdem az Msc-t és januárban végeztem a Bsc-vel, tehát a diákom már lejárt. 5-től tanítás van, így azt szeretném kérdezni, hogy elegendő-e tanulói jogviszony-igazoló papír a diákom mellé (a diákig. ugyanaz marad), vagy meg kell várjam 12-t?
Esetleg más megoldás? Naponta 4 buszjegy kéne, kocsival pedig nem lehet külvárosból az ELTE-re menni reggel 8-ra.
Köszi a válaszokat, akkor ha 12-től adnak igazoló lapot is, akkor az mindegy. Veszek heti bérletet, mert csak most látom, hogy olyan is létezik.
ELTE TTK-ra járok, de vendéghallgató vagyok a Corvinuson is, csak ott kezdődik 5-től az egyetem, de gondolom csak az ELTE-n kapok igazolást, mert az az anyaegyetem - ott pedig ab novo 12-től kezdődik a tanítás, gondolom ezért adnak csak attól a naptól papírt.
Én a közlekedést úgy oldottam meg, hogy heti jegyet vettem ami hétfőig érvényes. Hétfőn megkapom az ideiglenes diákot és akkor ugye lehet venni havi vagy szemeszteres bérletet.
Üdv.: egy szintén ELTE-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!