Létezik olyan egyetemi képzés ami olyan diplomát ad, hogy autóval-motorral tudok aztán foglalkozni?
Cifrán fogalmaztam meg, de szerintem érthetően. Le is írom miért szeretnék ilyen egyetemet.
Tehát hosszú lesz: Nagyon jó tanuló vagyok. Osztályelső voltam, aztán anya javaslatára átmentem 6 osztályos gimibe. Ott is kb. osztályelső vagyok, de 8. Közepe fele Rájöttem, hogy autó-motorszerelő szeretnék lenni. Persze szüleim erről hallani sem akrtak, mondván nem vagyok hülye. Most itt vagyok a gimibe (9.) aztán megb.szhatom magam az érettségivel, mert azzal nem nagyon leszek autószerelő. Mindenképp egyetemre akarnak küldeni. Létezik ilyen egyetem, ahol autó-motorral lehet "foglalkozni"?
Nem gimnáziumba kellett volna menni, hanem szakközépbe, főleg ha a gyakorlati dolgok jobban érdekelnek.
Amúgy a járműmérnöki áll a legközelebb ahhoz, amit írsz. Nem árt persze oda sem, ha jó gyakorlati szakmai ismereteid vannak. Valamint matekból, fizikából nagyon jónak kell lenned.
El kell döntened, mit akarsz: Konkrétan szerelni műhelyben, vagy inkább mérnöki szinten tervezni, fejleszteni. Előbbi esetben menj autószerelőnek, utóbbinál pedig járműmérnökire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!