Gazdmenedzsment vagy pénzügy a corvinuson?
Eddig a pénzugy vonzott de mindenki azt mondja hogy unalmas lesz, én pedig olyan munkát szeretnék majd ahol azért emberekkel is kell foglalkoznom.
A gazdalkodás és menedzsmentben az vonz, hogy én is szeretnék majd vállalkozást és itt felkészítenének az alapítására/vezetésére, de itt nem tanulnék nagyon befektetésekről ha jól gondolom.
A pénzügyben az vonz, hogy szeretnék majd tőzsdén is befektetni vállalatokba, de itt meg szerintem nem tanulnék vállalat vezetést stb.
Tehát összefoglalva: a végső cél hogy vállalato(ka)t alapítsak, irányítsak és közben tőzsdézni, befektetni is megtanuljak
Hmm mindkettő,de inkább pénzügy vagy szerintem gazdasági elemző Bsc aztán rátolsz egy pénzügyi matekos MSc-t vagy Vezetés/szervezés MSc és egy MBA-t.
Plusz kezdj el sikerkönyveket olvasni,vedd magad körbe olyan emberekkel akik akarnak valamit az életben,és nem csak el vannak,ergó ne csak a beb..szás és elvagyunk az egyetemen embereket keresd hanem azok akik mindig ötletelnek.
Miről ismered meg a sikeres fiatalokat?
Ötletekről beszélgetnek.
Miről az átlagosat és a sikertelent?
,,Te tegnapi buliban olyat hánytam,iszonyat beb_sztunk,holnap megint megyünk".
Na pont őket kerüld,majd belőlük kerül az átlagos aki nem,hogy gazdag nem lesz de talán fog keresni 200e nettóba.
A gazdelemző sajnos nem játszik :/. Pénzügyön megtanítanak vállalatvezetésre?
Vagy ha úgy csinálnám hogy gazdmen utána pénzügy msc + MBA ? Ezesetben Penzugy msc-t és MBA-t mennyi idő alatt tudnám elvégezni?
Akkor szerintem pénzügy bsc,msc és MBA.
De mi a baj a gazdelemzôvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!