Hogyan legyen sikeres a tantárgyfelvétel a Neptunon?
Nekünk hétfőn délben kezdődött. 3 órakor már be aktív státuszú voltam, este 7kor sikerült felvenni a tárgyakat.
Valami bajuk volt a szervereknek, és nem engedte egyiket sem, hiába jutottunk el odáig.
Egyébként nálunk van 3 neptun szerver, elmentettem őket könyvjelzőbe és egyszerre nyitom meg mindhármat. Amelyik leghamarabb betölt azzal próbálkozom, ez általában bejön
sajnos hiába a tökéletes internetkapcsolat és gép, a naptun akkor is kidobhat és belassulhat
és valószínűleg így is lesz
egyszerre csak 1 tárgyat tudsz felvenni és amúgy se spórolnál ezzel időt, mert amíg megnyitod egy másik ablakban, azalatt fel is tudod venni
én hála az égnek már túl vagyok rajta, de egy órámba telt, 3-szor dobott ki és olyan lassú volt, mint még soha
de szerencsére mindenkinek ilyen rossz volt most, így sikerült mindent felvennem
sok sikert és kitartást hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!