Mit értetek "diploma" alatt, emikor azt írjátok, h 2-3-4 diplomátok van?
Figyelt kérdés
Fura, hogy valakinek 22-24 éves korára már több "diplomája" is van..2010. ápr. 21. 16:51
1/12 anonim válasza:
Ha valaki 2 szakot párhuzamosan csinál, akkor úgy megoldható. Egyéb értelmes tippem nincs. Igazából felkeltetted az érdeklődésem. :D
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor várjuk együtt a válaszokat..
2010. ápr. 21. 17:17
3/12 anonim válasza:
Ez jó kérdés, én már arra is gondoltam, hogy valaki az alap- és a mesterképzést külön diplomának tekinti, akkor lehet 23 éves korára (alapesetben) 2.
4/12 anonim válasza:
kérdés, hogy milyen diplomák azok?!
nem hinném, hogy mind orvosi vagy jogi
tuti hogy valami legsuttyóbb főiskolai!
5/12 anonim válasza:
Nővérem 21 éves. 18évesen ment egyetemre először angliába, ott idén fejezi be és kap egy diplomát. És jövőre meg a Corviusra fog járni (biztos mert 480 pontja van) és 3év múlva lesz még egy diplomája szóval 24éves korában kettő lesz neki.
6/12 A kérdező kommentje:
Egy főiskolai diploma min. 4 év, nem? Hogy lehet 3 év alatt szerezni???
2010. ápr. 22. 15:02
7/12 anonim válasza:
Az az új BSc képzés valószínűleg. Általában 6-7 félévesek. (1. voltam.)
9/12 anonim válasza:
de nem az számít hogy kinek hány diplomája van,1 jó többet ér mint 100 szar
10/12 A kérdező kommentje:
Igen. Akkor manapság már az msc és a bsc 2 diplomának számít? Nevetséges.
2010. ápr. 22. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!