Egy átlag egyetemista órarendje hogy néz ki?
Az első és második szemeszterben majdnem minden nap reggel 8-tól 4-ig vagy 6-ig voltam bent a suliban, mostmár kicsit lazább: [link]
Hétfő meg péntek szabad :'D
Teljesen változó, minden téren. Vannak lazább és nehezebb félévek. Aztán vannak lazább és nehezebb hetek, amiatt, hogy vannak laborok vagy tárgyak amik csak páros vagy páratlan héten vannak.
Nincs több órám mind középsuliban, sőt inkább kevesebb, viszont sokkal rendszertelenebbül oszlik el.
Nem létezik átlagos órarend.
Jellemzően sokkal több a lukasóra, mint a középiskolában, így elhúzódóbban kell az egyetem közelében lenni. Addig lehet tanulni a könyvtárban, vagy enni valamit, szerencsésebb helyen aludni is.
nekem most úgy néz ki az órarendem, hogy hétfőn, kedden 8-12:45-ig van órám, utána semmi
szerdán 8-tól 11:30-ig meg egy 45 perces délután 4-kor
csütörtökön 8-tól 10:45-ig, aztán van egy 13:15-től 14:45-ig, meg egy 16:00-tól 17:30-ig
pénteken nincs órám
szóval nekem ennyire átlag az első félévem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!