Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A diákhitel igénylési adatlapo...

A diákhitel igénylési adatlapot hogyan nyomtatják ki?

Figyelt kérdés
Kitöltöttem az adatlapot, amit már nem tudok elérni így le se fényképeztem. Így viszont nincs fájl, amit ki lehetne nyomtatni. Ezt ott helyben tárolják a gépen? Mert a postán azt mondták hogy nekem kell kinyomtatnom.
2016. aug. 30. 14:46
 1/2 anonim válasza:
Ennek fuss neki mégegyszer!
2016. aug. 30. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt tavaly, hogy kitöltöttem az interneten keresztül, majd be kellett mennem az egyetemen a pénzügyi részlegen az iletékesekhez, ott ők intézték nekem tovább. Kitöptötték az ő részüket, kinyomtatták 3 példányban, alá kellett írnom. És ők intézték a Diákhitel központtal a többit. Nekem ezek után csak Neptunon kellett jeleznem, hogy ezzel fizetem a tandíjat.
2016. aug. 30. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!