Mennyire fog nekem kelleni minden orara bevinni egy laptopot egyetemen?
Figyelt kérdés
BME muszaki menedzsert fogok elkezdeni szeptembertol es nagyon erdekelne, hogy inkabb sok papirt es tollat erdemes e vinni vagy egy laptoppal teljesen jo leszek?2016. aug. 29. 09:45
1/6 anonim válasza:
a laptop csak hátráltatni fog..
A4-es papír, toll, első néhány padsor.. csak ezek kellenek a sikeres tanulmányokhoz..
2/6 anonim válasza:
Én vegyészmérnökire jártam, laptopot azokon az órákon használtam, amiket halálosan untam. Órán semmi hasznát nem veszed a laptopnak, már ami a tanulmányokhoz kapcsolódik, szórakozásra jó.
3/6 anonim válasza:
Én nem BME-s voltam és informatikus, de én sosem vittem magammal laptopot órára. Ahol gépen kellett dolgozni, ott volt gép a teremben. Egyébként meg nekem jobban ment a jegyzetelés papíron (hiába tudok gyorsan gépelni).
4/6 anonim válasza:
Igaz én GPK-ra járok, de szerintem mindenütt ugyanaz a helyzet: a laptop teljesen felesleges órára.
5/6 anonim válasza:
"Mennyire fog nekem kelleni minden orara bevinni egy laptopot egyetemen?"
Semennyire.
6/6 anonim válasza:
Egyetemre felesleges laptopot vinni, most is kb 6-8 embernél van, de neteznek előadáson.
Mondjuk engem nem zavar, de feleslegesen cipeled, vigyázni rá, írni nem tudsz olyan gyorsan vagy matekon egyes jelöléseket esélytelen bevinni Word-be.
Mérnöki szakra se kell egy erőmű, egyetemre meg ugyanúgy felesleges hurcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!