Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Neptunon hogy kell leadni egy...

Neptunon hogy kell leadni egy szakot?

Figyelt kérdés
Tavaly ÁJK-s voltam, viszont idén BTK-s leszek, és ha most belépek a Neptunba, akkor kiírja mind a két szakot. Én viszont az ÁJK-s tanulmányaimat már nem folytatnám, szóval mit kell csinálni, hogy csak a BTK-s szakom legyen meg? Mivel államin vagyok, nem szeretnék feleslegesen féléveket veszíteni.

2016. aug. 28. 21:45
 1/3 lio77 ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos,de talán nem kellene bemenni az ÁJK tanulmányi osztályára,és kiiratkozni akkor?
2016. aug. 28. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Kikeresed az egyetem honlapján a nyomtatványokat, azon belül a szakleadás nyomtatványt, otthon kinyomtatod, kitöltöd, aláírod, elmész könyvtárba, ahol igazolják, hogy nincs tartozásod, majd elmész a TO-ra és közlöd az éppen ott dolgozóval, hogy szeretnéd leadni a szakot. A többit már valószínűleg ők fogják intézni.
2016. aug. 30. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó ötletnek tűnt, meg is kerestem a nyomtatványokat, de egyszerűen nincs ilyen, de még hasonló jellegű nyomtatvány sem. Most egyelőre csak simán passziváltattam a félévem, de majd bemegyek a TO-ra a kérdéssel, ha megkezdődött a suli.

Fura egyébként, hogy sehol nincs leírva, hogy ilyenkor mi a teendő.

2016. szept. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!