A középsuli mennyire durva?
Főképp olyanok válaszát szeretném akik most közép suliba járnak.Szóval az érdekelne hogy a közép suli mennyire durva? A volt tanáraim meg mindenki már annyit mondta hogy mennyire nehéz meg ott majd tényleg tanulni kell meg a tanárok halálra fognak szivatni meg minden hogy már komolyan keztem elhinni.....és most tökre félek hogy a sport és tanulás mellett semmi szabad időm nem lesz....persze lehetne hogy leszarom az egészet 😁 de azért ez már kicsit érdekel....és nem igazán vagyok az a típus aki minden nap tud sok órát tanulni meg a tanárok kis kedvence.....
Szak gimnáziumba megyek info szakra
Nem fognak nagyon szivatni. :)
Kell tanulni napi 1-másfél órát.
Biztos marad szabadidőd tanulás és sport mellett.
L21
Szerintem eléggé túl van misztifikálva.
Elit gimnáziumba jártam. Ott voltam órákon, nagyjából megírtam a házikat és dolgozatokra tanultam 1-2 órát (ez kb hetente 2-3 óra tanulást jelentett). Igaz, kitűnő nem voltam, de 4,3-nál sosem volt rosszabb az átlagom.
Szaközépben meg ennél jóval normálisabbak az elvárások (értsd: nem kell sok, felesleges lexikális adat, hanem csak egy általános műveltséget várnak el).
2015-ben érettségiztem, most jogi karra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!