Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik szakot választanád és...

Melyik szakot választanád és miért?

Figyelt kérdés

- Ami után nem annyira érdeklődsz, de könnyű lenne az elhelyezkedés

- Amit nagyon szeretsz, de nem biztos, hogy munkát találsz

2016. aug. 28. 19:34
 1/6 anonim válasza:
100%
amivel konnyu elhelyezkedni ...de attol fugg hogy magyarorszagon vagy kulfoldon
2016. aug. 28. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit nagyon szeretek, de nem biztos, hogy munkát találok. (Lehet, naiv vagyok, de hiszek abban, hogy amit az ember nagyon akar, az sikerülhet neki.) Ami után nem annyira érdeklődök, azt megunnám, megutálnám és egy ideig sírva csinálnám, majd otthagynám.
2016. aug. 28. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit nagyon szeretek! egész életemben nem akarok olyannal foglalkozni, amit nem szeretek, csak praktikus. Ha szeretem, meg fogom találni azt is, hogy ne haljak éhen - sokan vannak így.
2016. aug. 28. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Amit szeretek! Nincs értelme egész életedben olyat csinálni, amit nem szeretsz. Inkább legyen nehezebb elhelyezkedni, induljak kicsit döcögősebben, de szeressem, amit csinálok :)
2016. aug. 28. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Amivel könnyű elhelyezkedni.
2016. aug. 28. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

inkább "amit szeretek, de nem biztos hogy találok vele munkát"

Van olyan szakmám amit annyira nem szeretek, már a munkakeresés is egy borzalom volt mert rájöttem, hogy nem vonz, és ennek a szenvedésnek aztán semmi értelme. Ha valami olyat tanul az ember ami után érdeklődik nem számít, hogy milyen nehéz vele elhelyezkedni mert (remélem) úgyis addig megy amíg nem talál vele valamit.

2016. aug. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!