Az egyetemi tesis órák? Ki lehet váltani valamivel? Hogyan képzeljem el? (debreceni egyetem)
Azért az túlzás, hogy ugyanolyanok, mint a középsuliban.
Nálunk ezek közül lehet választani:
- atlétika
- kosárlabda
- labdarúgás
- röplabda
- száraz sí edzés
- aerobic
- aikido
- asztalitenisz
- box
- erőfejlesztés
- falmászás
- funkcionális köredzés
- gerinc tréning
- joga
- karate
- kézilabda
- korcsolya
- krav maga
- kubai salsa
- néptánc
- női önvédelem
- ricochet
- spinning
- squash
- trx
- társastánc
- tenisz
- úszás
Biztos a Debreceni Egyetemen is csomó féle sport közül lehet választani. De én pl. 1 félév tesit kiváltottam orvosi felmentéssel.
DE egyetemista vagyok, már letudtam a tesiket. Ha jóltudom kar függő, hogy hány félév testnevelést kell teljesíteni.
Rengeteg féle sport közül lehet választani, jóga, taibo, step aerobik, spinning, úszás, vívás, gerinctorna, talán lovaglás is van stb. A java ingyenes, van egy két fizetős is.
Kiválasztod a neked szimpatikus órát, a neked megfelelő időpontban(ami sajnos nem mindig könnyű) majd bejársz órára. Semmi köze a gimis tesihez, itt kb 95%-ban azt csinálod amire jelentkeztél.
Heti egy óra, összesen 10 tesi órán kell részt venni. Plusz nálunk kimeneti követelmény egy felmérés: cooper, fekvőtámasz, felülés. Nem veszik azt sem halál komolyan. De nyilván annak nem örülnek, ha egy ereje teljében levő ember 1,5 felülést hajlandó csak kicsikarni magából.
Én ugyan már régen jártam egyetemre, s Veszprémben, de nálunk csöppet sr voltak olyanok, mint a középiskolában.
Hálistennek, mert így megszerettem a sportot...
Volt egy kártya, meg volt adva, egy szemeszter alatt hány tesit kell teljesíteni.
Aztán arra mentél, amire akartál, rengeteg sport közül lehetett választani, s nem kellett elköteleződnöd sem, mehettél egyik héten úszni, másikon röpizni, harmadikon focizni, bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!