Egyetemi előadó termek?
Láttam, hogy egy csomó előadó terem úgy van megcsinálva, hogy ilyen ókori görög színház szerű. :D Máshoz nem tudom hasonlítani, hirtelen.
Most eszembe jutott, hogy onnan hogy jönnek ki a diákok? :D Mármint előtted pad hátad mögött pad. S mivan ha előadás közben éppen wc-zned kell, akkor valamelyik oldalról kiszáll az összes ember, hogy Te kitudj menni? :D
Esetleg direkt szélre ülsz? De akkor meg mindig felállsz amikor jön valaki, és beljebb akar ülni?
Megértem, hogy jobban terjed a hang, meg úgy mindenki tud figyelni a professzora de azért ez eléggé macerás. Főleg azoknak akik pl. nagyobb darabok, vagy nem igazán megy neki ez az átmászás dolog. Ha meg tele van, akkor ciki lehet hangosan bemondani, hogy "emberek, dolog van, szóval pattanjatok már ki, ha meg jövök akkor megint" :)
Ilyen szempontból azért jobb volt a gimi, ott nyugodtan lehetett mászkálni. Bár az is igaz, hogy ott egy teremben max 40 fő körül fért be. Itt meg lehet lesz olyan amikor lesznek 100+-an is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!