Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek, ha úgy érzem...

Mihez kezdjek, ha úgy érzem kikészültem?

Figyelt kérdés

Már fél éve dolgozom Burger King-ben, de úgy érzem nem bírom tovább. Kikészültem a műszak vezetők miatt, folyton csesztetnek, ez miatt már szorongva járok be. Viszont muszáj dolgoznom, mivel nagyon kell a pénz. Jövőre szeretnék egyetemre menni, hogy bírjak ki még 1 évig itt? :( Csak egy érettségim van, nem hiszem hogy mehetnék jobb helyre.

Mit tegyek?

Köszönök minden választ

2016. aug. 26. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy érettségivel és nyelvtudással százszor jobb helyeken is dolgozhatnál! Én a helyedben nem ragadnék le egy gyorsétteremben, ha még a főnökök is bunkók. Keresgélj, az nem kerül semmibe!
2016. aug. 26. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Keresek sokat, jelentkeztem is pár helyre, de válasz sem kaptam sehonnan.:(
2016. aug. 26. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy írtam már..;)

GOO Külföld. Nincs mit keresgélni itt...

2016. aug. 26. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:39

VAGYOK

"Keresgélj, az nem kerül semmibe!"

DE hogy is nem! IDŐBE telik barátom IDŐBE. hogy vissza írjanak h

-Sajnáljuk ön túlképzett

-Sajnáljuk de betelt

VAGY AMI A LEGJOBB -Nem írnak és Nem is hívnak :"D :'(

2016. aug. 26. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, idő. De inkább szenvedjen még hónapokat egy olajszagú konyhában a mosogató mellett, minthogy pár perc alatt megírjon pár emailt most? Szerintem ha valaki akar valamit, akkor tesz érte. Cselekedni kell, nem pedig várni, hogy az öledbe hulljon az álommeló.
2016. aug. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!