Neptunon belül hol találom ezt?
Önköltséges képzésre megyek, (beiratkozás még nem volt meg), és kéne az önköltség összegéről egy igazolás. Elvileg a neptunon keresztül lelehet tölteni, de nem találom. (Van neptunom, csak most használom először)
Nagyon fontos lenne, valaki tudna segíteni?
18/L
a pénzügyek/számlák menüpontban fent van az elektronikus számla, de ez csak azután, hogy befizetted
előtte nem tudom, hogy fent van-e vmi
ha itt nem kapsz választ és sürgős lenne, akkor kérdezd meg tőlük
beiratkozás előtt is be lehet menni a TO-ra (honlapon fent kell lennie, hogy mikor van nyitva), ott biztos tudnak segíteni
vagy telefonon/email-ben is megpróbálhatod elérni őket, bár saját tapasztalatom szerint ilyenkor eléggé el vannak havazva és ki tudja mikor sikerül
Egy pályázhathoz lenne rá szükség, azonban még nem fizettem be a féléves tandíjat, így nincs ott semmi. Ahova kell ez az igazolás, Ők küldtek a naptunba, hogy ott fent van, mikor közöltem nekik, hogy felhívtam az egyetemet, ott azt mondták, hogy ilyen igazolást nem adnak ki amíg nem vagyok beiratkozva.
Na de itt jön a bökkenő, mivel ahova meg kéne ez az igazolás, oda 31-ig kell leadni, de a beiratkozás meg szeptember elején van.
Vakvágány ez az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!