Miért akarja tudni a volt ofőm, hogy hova vettek fel, milyen karra, milyen szakra, melyik egyetemre, és h ez hányadik helyen volt nekem bejelölve?
Én személy szerint az gondolom, hogy ehhez semmi köze :D
Úgy gondolom, hogy semmi köze ahhoz, hogy hol tanulok tovább, illetve mivel foglalkozok a jövőben.
Elég sok vitám volt vele, és nem voltunk jóban a gimnázium 8 éve alatt. Emberileg sem kedvelem, és a gimnáziumot is utáltam, ahova jártam. Minden kapcsolatot szeretnék megszakítani ami ahhoz fűz, és nem szeretnék erre válaszolni.
Szerintetek miért kérdezi meg? (Nem úgy tűnik mintha csak érdeklődne...)
Azért, mert gondolom mástól is megkérdezi és attól függetlenül hogy veled nem volt jóban, téged sem akar kihagyni.
A másik verzió, hogy élvezkedhessen ha sehová nem vettek fel. Nem ismerem, de az első valószínűbb
Mérnöknek vettek fel, de úgy döntöttem nem megyek el arra a szakra, és azóta beiratkoztam egy okjs képzésre amihez több kedvem volt :D szóval nem nagyon lenne min élvezkednie...
És mi van ha nem válaszolok?
Fontos visszajelzés az iskola, az igazgató és a tanár számára is, hogy miben volt sikeres az oktatás, miben kevésbé és mennyire.
Ha orvosnak, biológusnak, állatorvosnak, agrármérnöknek, biomérnöknek, erdőmérnöknek, természetvédelmi mérnöknek, gyógyszerésznek, fogorvosnak mindenkit első helyen felvettek aki jelentkezett, viszont jogásznak, történésznek, szociológusnak, politológusnak senkit, akkor a biológia tanár fizetésemelést érdemel, a töritanárt meg érdemes lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!