Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért akarja tudni a volt...

Miért akarja tudni a volt ofőm, hogy hova vettek fel, milyen karra, milyen szakra, melyik egyetemre, és h ez hányadik helyen volt nekem bejelölve?

Figyelt kérdés

Én személy szerint az gondolom, hogy ehhez semmi köze :D

Úgy gondolom, hogy semmi köze ahhoz, hogy hol tanulok tovább, illetve mivel foglalkozok a jövőben.

Elég sok vitám volt vele, és nem voltunk jóban a gimnázium 8 éve alatt. Emberileg sem kedvelem, és a gimnáziumot is utáltam, ahova jártam. Minden kapcsolatot szeretnék megszakítani ami ahhoz fűz, és nem szeretnék erre válaszolni.

Szerintetek miért kérdezi meg? (Nem úgy tűnik mintha csak érdeklődne...)

2016. aug. 22. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem csak érdeklődik, akkor statisztikai adatgyújtés céljából. Az általámos iskolák pl. a KIR rendszeren keresztül, nyomonkövetik a középiskolába ment tanulóik eredményeit (bár csak az első két évfolyamon kötelező nekik).
2016. aug. 22. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert gondolom mástól is megkérdezi és attól függetlenül hogy veled nem volt jóban, téged sem akar kihagyni.

A másik verzió, hogy élvezkedhessen ha sehová nem vettek fel. Nem ismerem, de az első valószínűbb

2016. aug. 22. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Mérnöknek vettek fel, de úgy döntöttem nem megyek el arra a szakra, és azóta beiratkoztam egy okjs képzésre amihez több kedvem volt :D szóval nem nagyon lenne min élvezkednie...

És mi van ha nem válaszolok?

2016. aug. 22. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nem válaszolsz... Komolyan már, ez nem olyan nagy cucc. Mit zavar téged, hogy beleszámol a statisztikába? Szoktak a középsulik csinálni kimutatásokat a felvételi arányokról, eredményekről. Ha nem akarod, ne add meg neki, de szerintem semmibe nem kerül válaszolni. Mellesleg nem neki teszel jót vele, hanem azoknak, akiket érdekel a statisztika - pl az idén felvételiző nyolcadikosok, stb.
2016. aug. 22. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is végigkérdezték az osztályt. Statisztika céljából kérni némelyik igazgató, hogy lássák az eredményességüket, jó e az oktatás, sikerült e a diákoknak a felvétel stb.
2016. aug. 22. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
58%

Fontos visszajelzés az iskola, az igazgató és a tanár számára is, hogy miben volt sikeres az oktatás, miben kevésbé és mennyire.

Ha orvosnak, biológusnak, állatorvosnak, agrármérnöknek, biomérnöknek, erdőmérnöknek, természetvédelmi mérnöknek, gyógyszerésznek, fogorvosnak mindenkit első helyen felvettek aki jelentkezett, viszont jogásznak, történésznek, szociológusnak, politológusnak senkit, akkor a biológia tanár fizetésemelést érdemel, a töritanárt meg érdemes lecserélni.

2016. aug. 23. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!