Szentendren melyik a legjobb ovi es suli?
Figyelt kérdés
PL:Esznek-e itt is margalinos kenyeret es hadjak-e a gyerekeket akciorajzfilmeket nezni, verekedni stb?
Magara hadjak-e a suliban, ha megverik, kikozositik,hogy oldja meg o vagy segitik.
Arra nevelnek-e, hogy tiporj le mindenkit, gyozzel, legyel a legjobb az elso, vagy osszfogasban tanulnak es klassz barati kozossegek alakulnak ki???? (Esetleg tanitanak-e hazaszeretetet?)
2016. aug. 19. 00:56
1/3 anonim válasza:
Nem ártana leírnod, melyik településről érdeklődsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Elnezest, de nem ertem a valaszt...
Szentendre (ahogy a cimben is kerdeztem) a szoban forgo telepules. Azert kerdezem, mert nem ismerem, azon beluli "telepulesekre" osztasat sem zs a kornyeket sem.
Ismeros vagy arrafele?
2016. aug. 20. 15:13
3/3 anonim válasza:
Ehh, én simán "szerintetek"-nek olvastam azt a szót. :D Bocsi. Máshol lakok, így nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!