Múltheten voltam egy egyhetes hát nevezzük tábornak, ez a legegyszerűbb szó rá, de nem mondanám ennek, mindegy nem ez a lenyeg. 👇 (? )
És ma felkértek, hogy két barátnőmmel(velük egy iskolába is járok, de legjobb barátnő "státszba"😅) és egy fiúval akit személyesen ismerünk, ő is ott volt velünk, tehát mi 4 diák és az utást szervező illetve kisérő úr jön.
Felkértek, hogy adjunk egy interjút amit a rádió(k)ban leadnak és a helyi napi lapban is megjelen!
Szóval nem akarok besülni, nagy lesz rajtam a nyomás mert ennyire maradandó dologban nem volt még részem és én leszek a legfiatalabb közöttük.. Igázából egy "egyszerű" beszélgetés-interjú lesz de izgulok..:D azért csak az egész megyeben köztudott lesz..
Valakinek volt már hasonlókban része? Mit javasoltok? De ha nem is, mire figyeljek?
Ami a komonikációt (is) illeti? Minden érdekel!
Segítsetek! Minden apróság segít(het):)
Köszönöm szépen előre is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!