ELTE gólya tárgyfelvétel hogyan?
1. vagyok
Én azt javaslom keresd meg a mintatervet ami az adott szakodhoz kapcsolódik, és az ottani kódok alapján vedd fel azokat amiket első félévre ír. Elsősorban azokra a tárgyakra koncentrálj amire utána épül más is. (van hogy egy tárgyat 1 félévre ajánl de nem gond az sem ha később lesz meg. )
Szabadon választhatónál ha a szakodhoz kapcsolódik akkor ott kell lennie a többi között ahol a kötelezők is vannak, ha pedig nem, akkor a minden további intézményi tárgyra kell kattintani. És utána külön név szerint is rá tudsz keresni, mert nagyon sok tárgyat ki fog adni. Itt is a kódos keresést javaslom, ha már találtál konkrét tárgyat.
Kredit teljesítése: 2 félév alatt összesen 27-et kell, hogy ne tegyenek fizetősre és első 3 félév alatt összesen 36-ot hogy ne rúgjanak ki.
Remélem tudtam segíteni (Eltés vagyok de másik karon, ha valamit rosszul írtam, nyugodtan lehet javítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!