Valaki letudná írni az Általános Iskola osztályzási PONT határokat?
Ugye ez a kérdés vicc?
Honnan tudnánk? Nem minden dolgozat, ugyanannyi pontos. Valamelyik 20, 50, 100, 120..ezt így nem lehet megmondani.
Melyik osztály?
Melyik tantárgy?
Nem egységes, iskola- meg tanárfüggő
OMFG
Ha diák vagy, akkor tudnod kellene, hogy nem minden dolgozat ugyanannyi pontos. Ha szülő, akkor inkább no comment....
(másrészt: le tudná írni; általános iskola)
Annyira nem értem az ilyen reterdált embereket. Ha nem tudod a kérdésre a választ inkább ne írj semmit! Simán utána tudna nézni egy normalis értelmes ember de ez a idiotizmus legteteje!
Remélem nagyon boldog vagy és büszke magadra!
Ui: ha tudnám valószínűleg nem kérdeznén meg.
De gratulálok így van!
A retardáció jelenleg rád érvényes... Még egyszer leírom: MINDEN DOLGOZAT más összpontszámú, ergo mindenhol más a határ. Nekem volt már 151 pontos, 100 pontos, 89 pontos, 67, 34, 12, sőt 2,5 összpontszámú dolgozatom is.
Elárulok még egy titkot, még %-ban sem biztos hogy megegyeznek a határok. Lehet hogy 90%-tól, de lehet, hogy már 85%-tól ötös. Sőt, hallottam olyanról, hogy 40%-tól megadták a kettest, a volt gimnáziumomban pár éve még 65-70%-ra sem.
Már miért is?
HS normális ember lennél letudnád írni ocsárlás otromba beszéd nélkül is amit most irtál!
Még mindig sírok :"D
Akkor a ponthatáROK. x € R+ (Minden pozitív valós szám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!