Modulo: Hány ponttól kaphatok rendszeres szociális ösztöndíjat?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hány ponttól jár a szociális ösztöndíj egyetemistáknak?
Tanulmányi pontom: 160
Szociális helyzetpontom: 139
Amúgy amikor megnézem a kollégiummal kapcsolatos adatlapot, ott a szociális helyzetpont 167, nem értem miért különbözik attól, amit a szociális ösztöndíjas adatlapon kimutat. Esetleg ha tud valaki segíteni, megköszönném!
A rendszeres szociális ösztöndíj ponthatára mindig változik. Általában 120 körül szokott lenni a határ, úgyhogy valószínűleg megkapod, de ne vedd 100%-ra.
Arra viszont még én se jöttem rá 3 év alatt, hogy miért magasabb a kolis űrlapon a szociális pont. Valószínűleg az lehet, hogy más szorzót használ vagy ad rá extra pontokat.
Van egy minimum és egy maximum összeghatár, gondolom minél magasabb pontot kap valaki annál nagyobb összeget kaphat.
Itt van pl. az egy évvel ezelőtti ponthatár:
A ponthatár pedig attól függ, hogy hányan adják be a kérelmet és hogy ki milyen magas pontot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!