Hogyan tudnám "visszavásárolni" a már régebben elhasznált államilag támogatott féléveket?
Állami ösztöndíjas féléveim nagy részét egy felsőoktatási intézményben, ahol nem szereztem diplomát. (Sajnos akkor még nem kellett visszafizetni, a nem befejezett iskolát.)
Most egy sokkal (több mint 2*) drágább iskolában a maradékot is felhasználtam, így a következő félévet már magamnak kell fizetnem.
Ha lenne rá mód, inkább visszafizetném a régi iskolát, és a mostaniban használnám fel az állami ösztöndíjas féléveket.
Szomorúan olvasom a válaszokat, bár szinte biztos vagyok benne hogy nincs kiskapu, azért még megmozgatok pár követ, így a milliós összegek felvétele előtt.
Kedves hármas, mint írtam visszavásárolnám, azaz kifizetném a nem befejezett iskola teljes önköltségét a mai áron, ami ott is milliókat jelent, az akárhogy is nézzük nem "ajándék"...
Te normális vagy? Neked valami nagyon torzult lelkivilágod van, csak a rosszindulat beszél belőled.
Ez nem valamiféle olcsó drága cserebere, hanem egy szolgáltatás amiért lehet fizetni, úgy hívják önköltséges képzés, vagy igénybe veheti az ember az állami támogatást ugyanarra a képzésre már amelyikre..
A képzéseknek van egy összege. Ki lehet fizetni. Én kifizetném, és egyébként elég szomorú és logikátlan hogy utólag már nem lehet.
Utolso, ja es aki mero veletlensegbol elobb egy draga iskolaval kezdett (pl orvosi), majd egy olcsobbal folytatta (mert pl nem ment neki), tudod ilyen is akad boven... Az jol atverte az allambacsit igaz? O jol csinalta, en nem, tehat cs ram vonatkozik a szabaly h fizessek a dragabb kepzesert.
Csak akkor lehetne igazad, ha mindenkinek aki tobb felevet tanul mint ami a tamogatott keretbe belefer, kotelezo lenne a dragabb kepzeset kifizetni, fuggetlenul attol melyikkel kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!