Mennyire nehéz a 2 éves pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ képzés?
Szia!
Sajnos nem nagyon, mert nekem nem tetszett így otthagytam és elmentem egy eladó képzésre, azzal még talán majd el is tudok helyezkedni. A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzést meg csak úgy érdemes elkezdeni, ha utána van olyan terved, hogy könyvelő akarsz lenni ( ezt a tanárok is elmondták), akkor ez az okj egy tökéletes kiegészítés a könyvelő szakmához.Ha nincs ilyen terved nem éri meg elkezdeni, mert nagyon nehéz vele elhelyezkedni, már csak azért is mert nagyon sokan csinálják ezt a képzést, ahol én voltam csak ott voltunk 45-en plusz a felettünk lévő osztályban is több mint 30-an voltak ugyanezen a képzésen és még csak egy iskoláról beszélünk egy nem nagy városban, ahol nem csak ebben az egy iskolában volt a képzés.
akkor ez az okj egy tökéletes kiegészítés a könyvelő szakmához
nem kiegészítés, ezt honnan szeded? Bemeneti feltétele, ha nincs főiskolád...
Köszi hogy válaszoltál!
Akkor sem érdemes elvégezni ha utána egyetemre mennék?
Igen ötös válaszoló így értettem, én fogalmaztam rosszul.
Hatos az attól függ, hogy milyen szakra akarsz menni, mert ha nem sok köze van a pénzügyhöz, akkor nem sok hasznát veszed sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!