Nagyon félek az egyetemen teljesítendő tesitől. Mennyire veszik szigorúan? Mit ajánlanátok?
Általános iskolától kezdve gyűlöltem a tesit. Mindig ügyetlen is voltam, és sosem tudtam megcsinálni a feladatokat. A mozgással nincs bajom. Szeretek biciklizni, futni, tornázni itthon.
Ahogy leérettségiztem örültem hogy megszabadultam a tesi óráktól, viszont egyetemen is kötelező 2 félév és előre rettegek.
Egyedül az általános tesit tudnám felvenni, viszont megint ha előjön a bukfenc és társai, továbbra sem tudok ilyeneket megcsinálni..
Szigorúan veszik nagyon ezeket az órakat? Nem ellógni akarom természetesen csak félek a szeptembertől már most emiatt.
L
A tesit ne ugy kepzeld el, mint egy tesi ora. Jarhatsz peldaul aerobikra, uszni stb. Igy kell teljesitened a tesit.
Ebbol majd lesz felmerő de nem nehez teljesiteni.
Elég kötetlen, ne görcsölj rá ennyire. Olyan sportot válassz, ami érdekel vagy amit szívesen kipróbálnál.
(Nem mindenhol van felmérő, nálunk annyi volt a teljesítés, hogy legyél ott X db órán)
Aerobicra akartam járni,de azt megszüntették itt sajna.
Maradt a lovaglás, úszás (egyiket sem tudok sajnos :( ) , kosárlabda, röplabda meg az általános tesi.
Köszi a válaszokat, azért megnyugtató amit írtatok!
Tudom nevetséges de én mindig jobban rettegtem a tesitől mint bármilyen nehéz tárgytól.
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!