Mit kell elvégeznem ahhoz, hogy bűnügyi helyszínelők lehessek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 12:02
1/6 anonim válasza:
hat manapsag ma minden hulyebol lehet rendor vagy eppen bunugyi helyszinelo. Köpcös nagy pocakos is lehetsz akar és olyan hulye, mint a segg. Sztem nem kell hozza semmi, max egy ket hasonlo kaliberu ismeros a rendőrségen, akivel aztan mutyizgathatsz rendesen. Meg egyebkent is, ha nyomozgatni szeretnel, akkor nyomozd ki ilyen-olyan honlapon hol lehet e csodas szakmat kitanulni aztan remelhetoleg az uj kormany nem csinal minden hulyebol diplomast.
2/6 A kérdező kommentje:
Vaze ,nekem az ilyen ÚN. CSI-os munkák tetszenek!
2010. ápr. 19. 13:03
3/6 anonim válasza:
El kell végezni a Rendőrtiszti Főiskolát! (Budapest)
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként jól keresnek a bűnügyi helyszínelők?
2010. ápr. 19. 14:15
5/6 anonim válasza:
A nyomokat biztos jol keresik. Pénzt meg sztem amit lenyulnak. De most komolyan. Te tenyleg helyszinelo akarsz lenni ennyi ésszel? Hol élsz fiacskám? Azert nem minden hulyet vesznek fel. Van akinek marad a talicska.
6/6 A kérdező kommentje:
Éngem ez érdekel!És alig várom ,hogy elhúzzk innét!
2010. ápr. 20. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!