Levelezősként nem kell vajon kollégiumba jelentkezni akkor se ha elvileg van hely nekik is?
Szolnoki Főiskolára (Mostmár PAE) vettek fel állami támogatott felsőfokú szakképzésre, levelezőre.
Az egy dolog hogy nem is találok infot hogy a koliba meddig kell jelentkezni, de néma a Neptun is. Rámegyek a koli jelentkezésre, utána a koli választásra de nem jelenik meg semmi. Már gondoltam arra hogy levelezősként nem vagyok jogosult így eleve a rendszer nem engedi. Viszont az szf koli honlapján a bemutatkozásnál azt írja fogadják a levelezősöket is, de jelentkezési infot ott se találok csak hogy figyelje a neptunt. Hát én figyelem de semmi.
Nem is fogsz találni, mert levelezősként nem úgy kell jelentkezni.
Ha meglesznek a konzultációs időpontok, elég csak arra az 1-2 napra szobát foglalni. A koleszt hívd majd, de időben, hogy legyen helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!