ELTÉ-sek, melyik kolit ajánljátok?
ELTE-TTK fizika szakra jelentkeztem ugyan, de olyan kolit keresek, ahol inkább pszichológusok vagy bölcsészek vannak. Abszolút vegyes mindenhol a felállás, vagy vannak prioritások, mely szakosok inkább melyik kolit választják?
Itt van az ELTÉ-s kolik listája:
Igen, azzal ha részt veszel a kolijelentkezésben, automatikusan mindegyik (jelen esetben TTK-s) koliba jelentkezel. A sorrenddel csak azt mutatod meg, hogy melyikbe szeretnél kerülni, de a többibe is van esélyed. A Damjanich és a Vezér úti (ha jól emlékszem) nem TTK-s kolik, oda úgysem tesznek be.
A Kerekes utiba nagyon nem ajánlom, bomlik a fal, kiesik az ablak, feljön a padló (szaktársam lakik ott, ő mesélte). A Nagytétényi is kicsit ratyibb, de azt most újítják ha minden igaz. Én szintén fizika szakosként a Nándorfejérváriban vagyok. Az akkor jó, ha aannyira nagyon nem vagy társasági, mert ez a legkisebb, kis csendes, takaros, tiszta koli. A legtársaságibb a Kőrősi Csoma koli, azt is sokan ajánlják.
Köszi. :)
Végülis tegnap leadtam a jelentkezésemet, 3-ba jelentkeztem, ez a sorrendem:
1. Nándorfehérvári úti
2. Kőrösi-Csoma
3. Kerekes úti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!