Lilla_19 kérdése:
Mi a teendő, ha felvettek egyetmere de nem szeretnék oda járni?
Figyelt kérdés
Csak a 2. helyen megjelölt egyetemre vettek föl, de én inkább jövőre újra megpróbálnám az elsőt. Ilyenkor elég ha csak nem iratkozom be, vagy valamilyen módon éretsíteni kell az egyetmet ?2016. aug. 8. 10:29
1/4 anonim válasza:
Ha ennyire nem akarsz oda menni, akkor egyáltalán miért jelölted be? Gondoljunk kérlek másra is. Elvetted más elől a helyet.
Egyszerűen nem mész el beiratkozni és nem lesz belőle semmi gond.
3/4 A kérdező kommentje:
Amikor megjelöltem még nem tudtam dönteni a két egyetem között...azért raktam végül az egyiket első helyre, mert rájöttem hogy azt szeretném, és arra nem is gondoltam, hogy nem vesznek fel:/ mind1 volt, hogy mi van a 2., 3. helyen.
A válaszokat köszönöm:) Fellebezni szerintem nem lenne értelme, sajnos kevés volt a pontom...ha így értetted. Maximum az érettségi eredményket lehetett volna, de arról már rég lecsúsztam.
2016. aug. 8. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!