Egyetemi "regisztrálás", most akkor mik is kellenek pontosan? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nagymamámnál élek, igazolni kell, hogy özvegy. Emiatt (is) külön ki kell állítani egy friss papírt, hogy ő özvegy, és ha igen, hol tehetem meg, és mik kellenek hozzá? Illetve a nyugdíját is igazolni kell, elég az a papír, amit év elején küldtek (hogy az adott év minden hónapján ugyanannyi a fizetése), vagy erről is kell friss papír?2016. aug. 8. 01:38
1/2 anonim válasza:
Gondolom ezt leírták valahol. Debreceni Egyetemen kollégiumi jelentkezéshez kellenek hasonló papírok, nem beiratkozáshoz. Ebben az esetben kell:
- halotti anyakönyvi kivonat másolat (hogy özvegy)
- okmányirodai/járási hivatal lakcímnyilvántartóból egy igazolás (hogy nagymamáddal élsz együtt)
- NYUFIG igazolás a nyugdíj összegéről
- EREDETI NAVos jövedelemigazolás (hogy nincs más keresete a nyugdíjon kívül)
[NYUFIG igazolást kiválthatja a nyugdíjszelvény (esetleg bankszámlakivonat) + nyugdíjas igazolvány másolata]
Debrecenben az általad leírt szituáció igazolására ezek a papírok kellenének, nem tudom hogy hova felvételiztél :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, Szegedre megyek, és ez egyfajta adatlaphoz kell, és csak ennek a beküldése után intézhetem a kolit, személyit, ösztöndíjat meg ami van.. NAV-os igazolást nem kérnek, viszont azt nem tudtam, hogy az özvegy igazolásához halotti anyakönyvi kivonat kell, helyette azt küldtem be, ami nagymamám személyiben van, hogy a férje halott.. :\
2016. aug. 8. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!